ВиК изгражданеВиК услугиВиК изграждане

Предлагаме цялостна подмяна или изграждане на нова ВиК инсталация.
https://homemaster.eu/wp-content/uploads/2018/10/izgrajdane-na-vik-instalaciya.jpg

Предлагаме цялостна подмяна или изграждане на нова ВиК инсталация.Екипът ни е оборудван и обучен за проектиране и практическо сглобяване на работеща водопроводна система и канализация. Инсталация на водопровод е услуга за територия на цяла сграда, както и за всяко помещение с различно предназначение – баня, кухня, мокро помещение, пристройка.

Изграждане на водопроводна инсталация е планирана услуга. Специалистите ни я извършват с отлично качество във всеки тип апартаменти, еднофамилна къща и вила, и е често поръчвана от строителни фирми, изграждаща нови жилищни сгради. Тя е процедура, която е задължителна преди пускане в експлоатация на хотелски и туристически комплекси, хранителни и увеселителни заведения, производствени предприятия и индустриални заводи, търговски обекти, офис институции и др.

Дори държавните институции са обект на професионалните ни услуги клиенти. Поверяването на цялостен проект за ВиК инсталации на административни сгради, държавни и общински болници, училища, детски градини, спортни и културни комплекси, гари и летища е дейност, е решение, с което всяка от тези институции ни демонстрира гласувано доверие. Предлагаме първокласна комплексна услуга с включено разнообразие от действия, от които можете да избирате.

Услуги:
ВиК изграждане

Свържете се с нас

0888 907 915
skyservice92@abv.bg
гр.София

Най-търсени услуги

Съвети

Аварийни услуги

0888 907 915
Call Now Button
error: Content is protected !!